محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) آیفون رجیستر می‌شود | سخنگوی دولت: منع رجیستری گوشی آیفون برداشته شد + فیلم
سرخط خبرها

استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها

  • کد خبر: ۶۴۶۲۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
استارت آپ‌های سلامت درگیر هزارتوی مجوز‌ها
علی جاهدی - مدیر ICT پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما مثل همه دنیا حساسیت‌های ویژه‌ای برای ورود کسب وکار‌های خصوصی ازجمله استارت آپ‌ها به حوزه سلامت وجود دارد، اما متأسفانه در ایران علاوه بر این موضوع، با فرایند‌های اداری به شدت کند و دست وپاگیر در مجموعه‌های مسئول اعطای مجوز روبه رو هستیم. این مسئله باعث می‌شود یک استارت آپ حتی با داشتن محصولی کاربردی و جذاب، چیزی بین یک تا ۲ سال درگیر مجوزگرفتن باشد. این مسئله حتی در زمینه محصولاتی که به طور کلی تهاجمی نبوده اند و نقش درمانی بسیار کمی دارند هم اتفاق می‌افتد.
 
در کنار این موضوع، فرایند‌های ارزیابی که از طرف سازمان‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت تعریف شده است، به شدت با سیاست‌های حمایتی برای تشویق کسب وکار‌ها برای ورود به این حوزه در تضاد است. مثلا اعلام می‌شود برای گرفتن یک مجوز باید استاندارد ایزو خاصی را بگیرند که گرفتن این استاندارد ممکن است تا ۱۰۰ میلیون تومان برای استارت آپ هزینه داشته باشد. در این بین هیچ حمایتی هم در قالب تسهیلات مالی از این کسب وکار‌ها نمی‌شود. در واقع به نظر می‌رسد که روابط و مافیا‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت وجود دارند که خیلی تمایلی به حضور استارت آپ‌ها و کسب وکار‌های خصوصی به این بازار ندارند. ممکن است استارت آپی محصولی فوق العاده خوب داشته باشد، اما، چون به درآمد‌های برخی دوستان در حوزه درمان آسیب می‌زند، از دادن مجوز به آن خودداری کنند. یکی از دلایل این موضوع هم پزشک بودن همه تصمیم گیران حوزه اعطای مجوز در وزارت بهداشت است که تمام این افراد به نوعی ذی نفع بازار درمان به حساب می‌آیند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->